Условия за Ползване

Условия за ползване
Главна информация
Добре дошли на страницата ни с политиката за поверителност! Когато използвате нашите услуги в магазина, ни се доверявате с вашата информация. Тази Политика за поверителност има за цел да ви помогне да разберете какви данни събираме, защо ги събираме и какво правим с тях. Когато споделяте информация с нас, можем да направим нашите услуги още по-добри за вас. Например, можем да ви покажем по-подходящи резултати от търсенето и реклами, да ви помогнем да се свържете с хора или да улесним споделянето с други хора. Докато използвате услугите ни, искаме да сте наясно как използваме информация и начините, по които можете да защитите поверителността си. Това е важно; надяваме се, че ще ви отнеме време да го прочетете внимателно. Не забравяйте, че можете да намерите контроли за управление на вашата информация и защита на вашата поверителност и сигурност. Опитахме се да го поддържаме възможно най-просто.

Право на достъп, коригиране и изтриване на данни и възражение срещу обработката на данни
Нашите клиенти имат право на достъп, коригиране и изтриване на лични данни, свързани с тях, и да възразят срещу обработването на такива данни, като отправят писмено искане, по всяко време. Компанията полага всички усилия да въведе подходящи предпазни мерки за защита на сигурността и неприкосновеността на личните данни и да предотврати промяната, повреждането, унищожаването или достъпа до тях от неоторизирани трети страни. Компанията обаче не контролира всеки риск, свързан с използването на Интернет, и затова предупреждава потребителите на Сайта за потенциалните рискове, свързани с функционирането и използването на Интернет. Сайтът може да включва връзки към други уеб сайтове или други източници в Интернет. Тъй като Дружеството не може да контролира тези уебсайтове и външни източници, Компанията не може да носи отговорност за предоставянето или показването на тези уебсайтове и външни източници и не може да носи отговорност за съдържанието, рекламата, продуктите, услугите или други материали достъпна на или от тези уебсайтове или външни източници.

Управление на личните данни
Можете да преглеждате или редактирате личните си данни онлайн за много от нашите услуги. Можете също така да направите избор за нашето събиране и използване на вашите данни. Как можете да получите достъп или да контролирате личните си данни ще зависи от това кои услуги използвате. Можете да изберете дали искате да получавате промоционални комуникации от нашия магазин по имейл, SMS, физическа поща и телефон. Ако получите промоционални имейл или SMS съобщения от нас и искате да се откажете, можете да го направите, като следвате указанията в това съобщение. Можете също така да направите избор за получаване на промоционален имейл, телефонни обаждания и пощенска поща, като посетите и влезете в Мениджър на промоционалните комуникации на компанията, който ви позволява да актуализирате информацията за контакт, да управлявате предпочитанията за контакти, да се откажете от абонаментите за имейл и да изберете дали да споделете вашата информация за контакт с нашите партньори. Този избор не се прилага за задължителни комуникационни услуги, които са част от определени услуги в магазина.

Информация, която събираме
Нашият магазин събира данни, за да работи ефективно и да ви предостави най-доброто преживяване с нашите услуги. Предоставяте част от тези данни директно, например когато създавате личен акаунт. Ние получаваме част от него, като записваме как взаимодействате с нашите услуги, например, използвайки технологии като бисквитки и получавайки отчети за грешки или данни за използване от софтуер, работещ на вашето устройство. Ние също така получаваме данни от трети страни (включително други компании). Например, ние допълваме данните, които събираме, купувайки демографски данни от други компании. Ние също така използваме услуги от други компании, за да ни помогне да определим местоположение въз основа на вашия IP адрес, за да персонализираме определени услуги към вашето местоположение. Данните, които събираме, зависят от услугите и функциите, които използвате.

Как използваме вашата информация
Нашият магазин използва данните, които събираме за три основни цели: да оперира нашия бизнес и да предоставя (включително подобряване и персонализиране) на услугите, които предлагаме, да изпраща комуникации, включително промоционални комуникации, и да показва реклама. Изпълнявайки тези цели, ние комбинираме данните, които събираме чрез различните услуги на магазина, които използвате, за да ви дадем по-безпроблемно, последователно и персонализирано изживяване. Въпреки това, за да подобрим поверителността, ние сме изградили технологични и процедурни предпазни мерки, предназначени да предотвратяват определени комбинации от данни. Например, ние съхраняваме данни, които събираме от вас, когато не са удостоверени (не сте влезли) отделно от всяка информация за акаунта, която ви идентифицира директно, като вашето име, имейл адрес или телефонен номер.

Споделяне на вашата информация
Ние споделяме вашите лични данни с вашето съгласие или при необходимост за завършване на всяка транзакция или предоставяне на услуга, която сте поискали или оторизирали. Например, споделяме вашето съдържание с трети страни, когато ни кажете да го направим. Когато предоставите данни за плащане, за да извършите покупка, ние ще споделяме данни за плащания с банки и други образувания, които обработват платежни транзакции или предоставят други финансови услуги, както и за предотвратяване на измами и намаляване на кредитния риск. В допълнение, ние споделяме лични данни между нашите контролирани филиали и дъщерни дружества. Ние също така споделяме лични данни с доставчици или агенти, които работят от наше име за целите, описани в настоящото изявление. Например компаниите, които сме наели да предоставят поддръжка на клиенти или да подпомагат защитата и осигуряването на нашите системи и услуги, може да се нуждаят от достъп до лични данни, за да осигурят тези функции. В такива случаи тези компании трябва да спазват нашите изисквания за поверителност и сигурност на данните и нямат право да използват лични данни, които получават от нас, за други цели. Можем също да разкрием лични данни като част от корпоративна транзакция, като например сливане или продажба на активи.