Защо толкова много обичаме йога ритрийтите?

Защо да отидете с нас на йога ритрийт? Защото най-добре се чувстваме, когато съчетаем  приятното с полезното. Именно това се крие зад термина “ритрит”. Отдавайки се на жадуваната почивка, съчетана с йога практики по метода на Айенгар не се чувстваме гузно, защото не спираме да работим. Смятаме, че една от най-важните “работи” е именно да се обърнем към себе си и да се погрижим за единствения човек без когото наистина не можем.

А именно самите себе си. Студио “Саатвика” редовно организира подобен тип йога ритрити (или ние ще ги наречем йога почивки) с цел да ви откъснем от забързаното ежедневие и да насочим енергията ви към балансиране и хармонизиране на общото здравословно състояние чрез специални йога практики по метода на Айенгар. 

Какво представлява йога ритрийт?

Всеки йога ритрийт е едно специално и индивидуално изживяване, което има като основна цел да се почувстваме по-добре. И за да е и незабравимо всеки път се стараем да изготвим програмата по-най добрия и удобен за всички начин . Локацията обичаме да разнообразяваме, защото искаме да опознаваме не само себе си, но и света около нас. А какво по-хубаво преживяване от красива природа сред планината или морето, споделена с хора с общи интереси (подсказваме-  йога) . Нашите сертифицирани йога инструктори ще се погрижат за правилното изпълнение на практиките и ще отговорят на всички възникнали въпроси. 

За кого е подходящи йога ритрийти?

За всички. Начинаещи, напреднали, млади, стари, приятели, непознати, с травми, без травми. Няма значение дали това е първият ви път на йога или вече години наред практикувате, винаги има какво да научите и преживеете. Освен това няма защо да се притеснявате ако нямате другарче, с което да споделите преживяването. Може да сте сигурни, че ще откриете такова на място. Ето още една причина защо толкова обичаме тези йога ритрити.

Какво да очаквате от йога тур?

  • Специално подбрана последователност от асани;
  • Детайлно обяснение на асаните и тяхното правилно изпълнение;
  • Запознаване с различни дихателни техники;
  • Хармонизиране и балансиране на емоциите;
  • Съзнателно анализиране на физическото тяло;
  • Общо подобрено благосъстояние;
  • Дълбока релаксация
  • Приток на нови сили и енергия;
  • Страхотно изживяване;

За по-подробна програма  на нашите събития следете на сайта ни или в социалните мрежи Facebook и Instagram

Следващия йога ритртийт ще проведем в Индия – ноември 2019

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *