За нас

За нас


Заповядайте в най топло студио в София!

Добра ли е йога за вашето здраве?

Докато краткият отговор на този въпрос е просто „да”, то по-дългият обхваща и това, че йога е много добра за вашето физическо и ментално здраве.

Позната с това, че осигурява дългосрочно емоционално и психологическо облекчение и лекува всички видове тревоги, клинични депресии и стрес, йога също така заздравява тялото.

Със своето разнообразие от асани (пози), които целят да направят определени части на вашето тяло по-силни и здрави, йога има какво да предложи на всеки!

Айенгар йога студио

Специализирано студио по Айенгар йога “Саттвика“ отвори врати в центъра на София ул. Георги С. Раковски 101. Избрахме да кръстим студиото именно „Саттвика“, защото една от основните ни мисии е да внесем духовна чистота и светлина на практикуващите. „Саттвика“ преведено от санскрит означава именно това: чистота, светлина, благост, но в духовен аспект.   Освен с удобната локация йога студиото разполага с всички необходими помощни средства, които се използват в Айенгар йогата. За тези които не знаят, в метода на Айенгар практикуващите използват спомагателни уреди като блокчета, колани, въжета, одеала и други с цел безопасно и правилно изпълняване на асаните според индивидуалните възможностите на практикуващите.

За незабравимото йога преживяване ще се погрижат нашите сертифицирани преподаватели обучени да работят с хора с различни здравословни проблеми, бременни дами и хора с различна структура на тялото. Породени от желанието за положителна промяна се стремим към дълбоко разбиране на асаните, което неминуемо води до промяна в тялото и ума на практикуващите.Със индивидуален подход и внимание към детайлите нашите инструктори ще напътсват всеки практикуващ изцяло съобразявайки се с неговите възможностите.

В студио „Саттвика“ работим за постигане на  баланс както на физическо, така и на духовно ниво. Ако искате да балансирате енериите в тялото, да успокойте ума, да релаксирате и излекувате тялото си няма да сгрешите като започнете с някоя от нашите практики.

уроци всеки месец

проведени уъркшопи

Преподаватели

Организирани ритрийти

Отзиви

Уютно, приятно, светло студио и високо професионално водене на практиките. Създава се усещане за постъпателно надграждане на усещанията и възможностите на тялото. Препоръчвам на тези, които да готови да се отдадат на това не винаги леко, но винаги приятно приключение в студио Саттвика.

Zornitsa Kamenova

Анна намира индивидуален подход към всеки ученик. Набляга се на правилност и прецизност в изпълнение на упражненията. Особено препоръчвам на хора, които работят пред компютър и чувстват болка и напрежение в гърба и кръста. Изтеглянията са незаменими

Да се практикува Айенгар йога с Анна е истинско удоволствие и в същото време огромно предизвикателство. Прецизно и с внимание тя ни учи да разбираме истинската дълбочина на асаните в йога. Анна, благодаря ти за търпението!

Mariana Hroneva

Автентична айенгар йога, много съвестни преподаватели и уютна среда. курсовете са изключително полезни както за начинаещи, така и за напреднали.

Габриела Цекова

Сериозна, вдъхновяваща практика! Подарете си малко практика и ще получите в замяна повече време за себе си, самочувствие и щастие!

Маргарита Димитрова

Anna’s art of teaching is always very precise and you can develop a feeling for your body in every asana. The studio is a very nice place, confortable with a really good atmosphere!! Love it! ❤️❤️❤️

Ина Тотти